DemoRijden: heel eenvoudig

DemoRijden, wat is dat?

DemoRijden met een auto heeft als uiteindelijk doel hem te kopen. Een auto koop je niet alleen op zijn uiterlijk en de mogelijkheden volgens het boekje. Je wilt de auto zien en voelen hoe hij in werkelijkheid presteert, het gaat om de beleving. DemoRijden biedt je de mogelijkheid op elk moment van de dag, ergens bij jou in de buurt met de auto van je dromen proef te rijden.

DemoRijden, hoe werkt dat?

DemoRijden is heel eenvoudig. Met je lidmaatschap van DemoRijden kun je éénmalig direct een auto bij één van de deelnemende MobielRijden bedrijven reserveren. Klik hier om te registreren. Hiermee word je lid van DemoRijden en profiteer je direct van de vele voordelen die DemoRijden biedt.

Jouw gegevens worden doorgestuurd naar de dealer van de auto waar jij belangstelling voor hebt getoond. Zo word je bij de dealer direct als geïnteresseerde, potentiële koper geregistreerd. De eventuele koop wordt uiteindelijk door de dealer afgehandeld.

DemoRijden App

Nadat je jezelf geregistreerd hebt kun je met de DemoRijden App direct de gewenste auto reserveren. Open de deur met je app, voer je pincode in, start de auto en rijden maar, zo eenvoudig is het.

DemoRijden, is dat gratis?

3 uur DemoRijden is gratis. Bij langer dan 3 uur DemoRijden betaal je zoveel als je ervoor over hebt. Wij noemen dat ‘What you want to pay’. Er worden 3 prijzen voorgesteld bijv. € 0,00, € 2,50 of € 5,00 per uur. Aan jou laten we de keus. Besluit je na het DemoRijden over te gaan tot koop van de auto dan wordt de totaalprijs die je voor het DemoRijden hebt betaald, 2 keer in mindering gebracht op de koopprijs. DemoRijden kan maximaal 10 uur duren.

DemoRijden, waar staat de auto?

Ook bij jou in de buurt staat een DemoRijden auto klaar. Wij betalen de brandstof, regelen de verzekering en mocht er iets gebeuren dan heb je geen eigen risico. Wij hanteren één eenvoudige regel: rijden en tussendoor stoppen kan altijd en overal, maar als de huurperiode afgelopen is zet je de auto terug op onze eigen parkeerplek, dit geldt voor de auto’s van ConnectCar en StudentCar. De Witkar auto haal je op en breng je terug (parkeer je) ergens binnen het werkgebied van Rotterdam Centrum.

Let op: parkeer niet op de stoep, invalidenparkeerplaatsen en andere gereserveerde plekken. Ook mag je niet parkeren in ‘blauwe zones’, op laad- en losplekken en in restrictiegebieden waar het alleen toegestaan is om te parkeren op bepaalde tijden (winkelgebied).

DemoRijden en het MobielRijdenPlan

DemoRijden, auto kopen en dan nu de trotse eigenaar van een eigen auto. Ze zeggen weleens, iedereen kan een auto kopen, maar kan iedereen een auto onderhouden? Het blijkt toch dat de kosten voor een trotse eigenaar soms hoger uitvallen dan verwacht. De auto weer wegdoen is geen optie, je hebt ten slotte bewust gekozen voor de auto. Het MobielRijdenPlan biedt een oplossing.

Het MobielRijdenPlan is gebaseerd op het principe BYOC (Bring Your Own Car). Je brengt jouw eigen auto in bij één van de deelnemende MobielRijden bedrijven. Je ontvangt hiervoor maandelijks een vergoeding en een % van de omzet. Zo bespaar je niet alleen op de kosten maar levert het ook nog iets extra’s op.

BYOC

BYOC kan je huidige (eigen) auto zijn. Met het inbrengen van jouw auto bied je deze aan voor gebruik. Elk ander lid van een MobielRijden bedrijf kan jouw auto nu reserveren. Het eigenaarschap van jouw auto verandert niet. Jij blijft de eigenaar, wij faciliteren het gebruik. Wij bouwen de nodige hardware in, zoals de boordcomputer, en software. Verder zorgen wij voor de administratieve afhandeling van het gebruik.

Registreer hier direct

Snel en gemakkelijk

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Registreer hier direct

Welkom bij het nieuwe rijden

Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui.

Registreer hier direct